Дома / Вицови / Навреди / Камион за ѓубре

Камион за ѓубре

Подобро ќе ти биде да се скриеш, доаѓа камионот за ѓубре.

Обиди се со

Глуп

Се караат двајца другари и едниот му вика: – Толку си глуп што ако ти …