Дома / Вицови / Навреди / Линијар

Линијар

Толку си глуп, што пред да заспиеш земаш со тебе линијар за да видиш колку долго ќе спиеш.

Обиди се со

Глуп

Се караат двајца другари и едниот му вика: – Толку си глуп што ако ти …