Резерва

– Ало тато, пукна гумата, не знам што да правам! Му ѕвонам на дечко ми не се јавува!!
– Резервата каде ти е?
– И тој не се јавува!!!

Обиди се со

Пукање

Цветко го прашува Трпе: – Трпе, каде ти е Трпана? – Во Виена. – Како …