Вага

Ако се качите на вага, и резултатот не ви се допаѓа, не се вознемирувајте. Луѓе со златно срце, челични нерви и железен карактер, не можат да бидат лесни!

Обиди се со

Книга

– Жено, што има за ручек? – Грав. – А бе отвори тоа куварот има …