Дома / Вицови / Личности / Чоколадо

Чоколадо

Вратија се муж од Авганистан и проверуе да ли га варала жена.
– Сине, беше ли некој чичко док не беше ја туј?
– Не, тато.
– А чоколаду даде ли ти?
– Даде…

Обиди се со

Заболекар

Заболекарот додека се спрема да ми извади заб: – Не се секирај Трпе, за се …