Дома / Вицови / Разно / Истражување

Истражување

Кога жена ќе ти рече:
– Ти си најдобриот!!!
Сфаќаш дека веќе се направени некои истражувања…

Обиди се со

Книга

– Жено, што има за ручек? – Грав. – А бе отвори тоа куварот има …