Дома / Вицови / Изреки / Денешни девојки

Денешни девојки

На 12 клинка, на 13 се шминка, на 14 дама, на 15 мама.

Обиди се со

Кредит

Кога ќе земеш кредит спиеш како бебе. Саат време спиеш, саат време плачеш!