Дома / Вицови / Политички / Невработеност

Невработеност

Отишол Зоран Ставрески кај Никола Груевски и му вели:
– Господине премиер, последниов месец успеавме да ја намалиме невработеноста за 381 лице.
Груевски:
– Нека им е лесна земја.

Обиди се со

Автомобил

Некој бизнисмен сакал да му подари автомобил на еден пратеник. – Знаете, јас не можам …