Дома / Вицови / Закон

Закон

Трет закон на физиката:
“Тело што застанало пред фрижидер, нема намера само да гледа”

Обиди се со

Заем

Трпе му вели на Цветко: – Цветко, дај ми 100 евра на заем, многу ми …