Дома / Вицови / Еротски / Настинка

Настинка

Во автобус дечко пушта рака помеѓу бутовите на девојката.
– Што правиш? – Прашува таа.
– Па, хм… си ја топлам раката да не настинам – збунето одговорил тој.
– Од ушите се настинува, од ушите!

Обиди се со

Заем

Трпе ја среќавал комшивката која била многу убава, но била мажена. Секогаш кога ќе ја …