Дома / Вицови / Љубов

Љубов

– Бабо, шо е тоа секс?
– Е ќерко, кога бев млада, копав у нива, и знаеш како е, ратно стање, доаѓа еден млад Германец, ме обљубува и ми остава пари.
– А бабо, шо е тоа групен секс?
– Па после тоа стално доаѓаа неговите другари, ме обљубуваа и ми оставаа пари.
– А бабо, шо е тоа љубов?
– Тоа ќерко го измислија партизаните и комунистите, да не плаќаат…

Обиди се со

Симптоми

Симптомите кога вашата сопруга го проверува вашиот телефон, се идентични со Ковид-19: – Тешко дишење. …