Дома / Вицови / Спиење

Спиење

Го гледам комшијата простира алишта во 4:00 наутро. Го прашувам:
– Абе комши, што правиш?
– Еве да ги ставам алиштата да се сушат.
– А кога испра?
– Додека готвев.
– Додека готвеше? А кога спиеше?
– Кога се женев…

Обиди се со

Арамии

Постојат 2 вида на арамии: 1. Аматер: – Парите или животот !!! 2. Професионалец: – …