Лекови

УГАНДИН® – Се зема анално; препорачливо наутро или пред легнување.
ПРИМИЦЕЛ® – Aанално или орално, по ваш избор; после ручек.
МИГОЦИЦАЛ® – Орално; три пати на ден пред јадење.
ГАЗОПРИМ® – Анално; приквечер.
ТИНКАНТИН® – Се мачка на гради; во било кое време.

Обиди се со

Време

– Мора да те предупреду дека муж ми се враќа за 1 сат. – Ама …