Град

Маж и жена тргнале да крадат зеленчук во некоја нива. По малку време ги видел стопанот и почнал да ги брка, ја фатил жената, а мажот избегал и се скрил зад некоја грмушка и гледал што ќе и прави стопанот на жена му. И стопанот почнал да ја работи женава и цицки ја трга и и вика:
– Ех да дај господ да ми пораснат големи крушите како цицките твои.
Ја фаќа за газ:
– Ех да даде господ да ми пораснат љубениците како газот твој.
Се фаќа за пенисот:
– Ех да даде господ да ми пораснат краставиците како пенисов мој.
А цела ситуација ја гледа мажот од зад грмушка и изнервиран вика:
– Да дај господ да заврне некој град колку мадињата мои и се да ти истолчка во нивата.

Обиди се со

Развод

Се враќа жената порано од работа и го фаќа мажот и во спална како води …