Дома / Вицови / Корона

Корона

Во болница докторот му се обраќа на пациент:
– Овие апчиња за лечење на Корона вирусот ќе мора да ги пиете до крајот на животот.
– Ама докторе, сте ми дале рецепта само за една недела…
– Е да де, што не е јасно?

Обиди се со

Симптоми

Симптомите кога вашата сопруга го проверува вашиот телефон, се идентични со Ковид-19: – Тешко дишење. …