Дома / Факти / Факт #75

Факт #75

Мажите имаат 6 пати поголеми шанси да бидат удрени од гром во споредба со жените.

Обиди се со

Факт #180

Марката “Адидас” е измислена од поранешен член на Нацистичката Партија, Адолф Даслер. Неговиот надимак бил …