Дома / Вицови / Разно / Штикли

Штикли

Трпана отишла на чевлар да и ги поправат штиклите. По 3 дена се вратила да си ги земе и чевларот и рекол:
– Готови се, само штиклата да ја направам!

Обиди се со

Убиство

Еден маж беше бвинет за убиство со предумисла. Прашан од судија: – Ова е крваво …