Дома / Факти / Факт #171

Факт #171

Лист хартија не може да биде превиткан повеќе од 7 пати.

Обиди се со

Факт #180

Марката “Адидас” е измислена од поранешен член на Нацистичката Партија, Адолф Даслер. Неговиот надимак бил …