Дома / Факти / Факт #170

Факт #170

Човекот во просек се смее 7 пати на ден.

Обиди се со

Факт #180

Марката “Адидас” е измислена од поранешен член на Нацистичката Партија, Адолф Даслер. Неговиот надимак бил …