Дома / Факти / Факт #169

Факт #169

Тарантулата може да преживее 2,5 години без храна.

Обиди се со

Факт #180

Марката “Адидас” е измислена од поранешен член на Нацистичката Партија, Адолф Даслер. Неговиот надимак бил …