Дома / Факти / Факт #168

Факт #168

Желудочната киселина е толку силна, што може да разгради шајка.

Обиди се со

Факт #180

Марката “Адидас” е измислена од поранешен член на Нацистичката Партија, Адолф Даслер. Неговиот надимак бил …