Дома / Факти / Факт #167

Факт #167

Човекот просечно трепка околу 25.000 пати на ден.

Обиди се со

Факт #180

Марката “Адидас” е измислена од поранешен член на Нацистичката Партија, Адолф Даслер. Неговиот надимак бил …