Дома / Факти / Факт #172

Факт #172

Хромофобија или позната и како хроматофобија е постојан и ирационален страв од бои.

Обиди се со

Факт #180

Марката “Адидас” е измислена од поранешен член на Нацистичката Партија, Адолф Даслер. Неговиот надимак бил …