Дома / Факти / Факт #149

Факт #149

Човечкото око има околу 576 мегапиксели.

Обиди се со

Факт #180

Марката “Адидас” е измислена од поранешен член на Нацистичката Партија, Адолф Даслер. Неговиот надимак бил …