Дома / Факти / Факт #148

Факт #148

Ако си во тотален мрак повеќе од 3 дена, можеш трајно да ослепиш.

Обиди се со

Факт #179

Наполеон и Хитлер се родени со разлика од 129 години, дошле на моќ со разлика …