Дома / Факти / Факт #140

Факт #140

Најмладиот папа имал 11 години.

Обиди се со

Факт #180

Марката “Адидас” е измислена од поранешен член на Нацистичката Партија, Адолф Даслер. Неговиот надимак бил …