Дома / Факти / Факт #139

Факт #139

Интелигентните луѓе имаат повеќе бакар и цинк во косата.

Обиди се со

Факт #180

Марката “Адидас” е измислена од поранешен член на Нацистичката Партија, Адолф Даслер. Неговиот надимак бил …