Дома / Факти / Факт #134

Факт #134

Жабите неможат да голтнат без да ги затворат очите.

Обиди се со

Факт #180

Марката “Адидас” е измислена од поранешен член на Нацистичката Партија, Адолф Даслер. Неговиот надимак бил …