Дома / Факти / Факт #133

Факт #133

Доколку ги соберете броевите од 1 до 100 (1+2+3+4…) ќе го добиете бројот 5050.

Обиди се со

Факт #179

Наполеон и Хитлер се родени со разлика од 129 години, дошле на моќ со разлика …