Дома / Видео (страна 5)

Видео

Најдобрата група на светот

Видео од две дечиња кои не знаат граници во својата љубов кон музиката, може ништо не ги разбираме ама сигурни сме дека се најдобрата група на светот.

Повеќе...

Кежуал расизам

Видео кое ќе ви покаже како една буква може да ја смени перцепцијата кај останатите, догледајте до крај.

Повеќе...