Мерцедес

Црнец си купува црн Мерцедес со црни стакла и си оди дома.
Жена му го прашува:
– Купи ли Мерцедес?
– Да.
– Каков?
– Месо боја.

Обиди се со

Влав во диско

Влав во диско… – Келнер, шо пие девојкана на шанкот? – 12-годишно виски. – Аааа, ...