Шега

Зборуваат две плавуши:
– Сакаш да ти кажам еден виц од кој се смалуваат градите?
– Ауу не! Гледам дека некој ти го има кажано тебе…

Обиди се со

Побелено

Средновечен маж и се пушта на плавуша во дискотека, плавушата му одговара: – Бегај бе, ...