Дома / Вицови / Плавуши / Природа

Природа

Две плавуши шетаат на Водно и едната и кажува на другата:
– Колку убава природа.
А другата и одговара:
– Не гледам ништо од дрвата!

Обиди се со

Силикони

Некој човек и се обратил на продавачката во продавница за риболовна опрема: – Се извинувам ...