Дома / Вицови / Плавуши / Преглед

Преглед

Оди плавуша на преглед кај Доктор.
– Не дишете.
– Прднавте ли докторе?

Обиди се со

Магионичар

Зборуваат две плавуши: – Муце, мојот маж ќе станува илузионист! – Зошто мислиш така? – ...