Дома / Вицови / Навреди / Лимонада

Лимонада

Толку ти се жолти забите што дури кога пиеш вода, плукаш лимонада.

Обиди се со

Прозорчиња

Толку си дебел/а што за да влезеш во Вицотека ти се потребни 2 прозорчиња!