Син

Малиот Трпе го прашува тато му:
– Тато што сум ти ја тебе?
– Син.
– Е да бе црвен.

Обиди се со

Длабина

Трпе на одмор во Шпанија. Седи на една лежалка покрај базенот и се мисли како ...