Дома / Вицови / Личности / Швалерка

Швалерка

Трпана го фаќа Трпе со швалерката во кревет. Лута почнува да ја кубе и удира, а Трпе вика:
– Удриии по неа Трпано! Она на нас ќе ни го заебува бракот!

Обиди се со

Ризли

Иде Трпе во трафика: – Ај едно паќетче кондоми Дурекс. – Фала богу некој нешто ...