Дома / Вицови / Личности / Приказни

Приказни

Доцна навечер, малиот Трпе се буди и оди до креветот кај што спие мајка му:
– Мамо, мамо, те молам раскажи ми уште една приказна, не можам да заспијам…
– Дојди легни кај мама, кај и да е, ќе дојде татко ти и на двајцата ќе ни раскажува приказни…

Обиди се со

Тажна вест

Кога починал Мајкл Џексон, веста брзо се проширила. Некој отишол во кафана во Куманово, и ...