Маркет

По пола саат чекање, Трпе стигнува на каса:
– Госпоѓо, ми се повраќа од услугата и од вашиот маркет!
– Сакате кеса?

Обиди се со

Право на глас

– Ало, господине се јавуваме од ДИК, дали вие имате право на глас? – Момент ...