Лозинка

Трпе отишол кај Цветко на гости:
– Ке може да ми го кажеш пасвордот од вифи-то?
– На гости не се седи повеке од пола саат – споено!

Обиди се со

Вијагра

Купил Трпе вијагра и се враќа дома. Ја пие и му се дигнал, ама тамам ...