Дома / Вицови / Личности / ИКЕА сендвич

ИКЕА сендвич

Трпе се враќа од работа и прашува:
– Мила, што има за ручек?
– ИКЕА сендвич.
– Што е тоа?
– Сите состојки се во фрижидерот, само состави го!

Обиди се со

Алкохоличар

– 3драво, Јас сум Tpпe. Пијам 30 години. Дојдов, зошто ми кажаа, дека ги решавате ...