Диплома

Трпана го наоѓа малиот Трпе како плаче:
– Шо плачеш бе?
– Си ја изгубив дипломата…
– Е шо сеа?
– Е шо… Сеа не знам што сум завршил…

Обиди се со

Противење

Млад дечко прашува надарена плавуша: – Ќе се противите ли ако сакам да имам секс ...