Црн пазар

Трпана и се доверува на Цвета:
– Знаеш што дознав вчера!
– Што?!
– Дека машките тестиси на црниот пазар вредат 4 милиони евра!
– И?
– Вечерта го гледам маж ми како спие и ова мисла не ми дава мир!

Обиди се со

Фамилијарна

Цветко го прашува Трпе: – Зошто раскинавте со Трпана? – Брат ја осетив нешто ми ...