Цигари

Цветко го прашува Трпе:
– Како ти успеа да ги оставиш цигарите?
– Решив да пушам само после секс.
– И?
– Еве помина една година откако ги оставив!

Обиди се со

Машко или Женско

Малиот Трпе ја прашува мајка си – Мамо, кога ме правевте што сакаше да бидам ...