Дома / Вицови / Виц на денот / Антидепресанти

Антидепресанти

Трпе влаегува во аптека:
– Сакам да си купам антидепресанти!
– Рецепта имате ли?
– Со Македонска лична карта, не може?

Обиди се со

Бензин

Застанува плавуша на бензиска, работникот на пумпата ја прашува: – 95 или 98 сакате? Плавушата ...