Дома / Вицови / Виц на денот / Анестезиолог

Анестезиолог

Пред операција анестезиологот го прашува Трпе:
– Сакаш анестезија која е покриена со твоето здравствено осигурување или приватно?
– Дајте ми од таа што е покриена со осигурувањето.
– Договорено. Нани ми нани…

Обиди се со

Швалерка

Трпана го фаќа Трпе со швалерката во кревет. Лута почнува да ја кубе и удира, ...