Дома / Вицови / Личности / Алкохоличар

Алкохоличар

– 3драво, Јас сум Tpпe. Пијам 30 години. Дојдов, зошто ми кажаа, дека ги решавате проблемите сврзани со алкохолот…
– Кажете, како да ви помогнеме?
– Ми фалат 50 денари за да си купам шише ракија…

Обиди се со

Крадење

Клечи Трпе во полско WC без врата. Поминува покрај него комшиката Цвета, го гледа и ...