Хауба

– Мммм, колку романтично… свеќички… масло…
– Дај ако сакаш не се глупирај и затвори ја хаубата.

Обиди се со

Семеен скандал

Семеен скандал. Трпана фучи: – Значи Трпе ти можеш да пиеш цел живот едно исто ...