Дома / Видео / Зошто жените живеат подолго од мажите #2

Зошто жените живеат подолго од мажите #2

Видео компилација која дава одговор на старото прашање – зошто жените живеат подолго од мажите?

Обиди се со

Компилација неуспешни

Само неколку луѓе кои се обидуваат да го преживеат секојдневието…