Дома / Видео / Виолина и Рап

Виолина и Рап

Дуле и Коки имаа Виолина и Гитара, дечкиве имаат виолина и рап и звучат подеднакво, ако не и подобро од Дуле и Коки

Обиди се со

Секоја онлајн апликација за работа

Кратко видео кое е доста реално, кога аплицирате за работа преку некој онлајн портал.